Din Partner inom aluminiumtillverkning 

Vi är en ledande aktör inom tillverkning och design av aluminiumdelar samt formverktygslösningar för olika branscher. 

  • Tillverkning av aluminiumdelar: Vi specialiserar oss på att tillverka högkvalitativa aluminiumdelar enligt kundens specifikationer. Vårt team av skickliga ingenjörer och tekniker kan hantera allt från små detaljer till stora konstruktioner med hög precision.

  • Anpassade formverktyg (Mould): Med vår avancerade formverktygslösning kan vi skapa anpassade formar för att tillverka aluminiumdelar enligt dina behov. Våra formverktyg är utformade för att säkerställa kvalitet och effektivitet i varje produktionssats.

Hur Vi Arbetar

  1. Kundkonsultation: Vi börjar varje projekt med en noggrann diskussion för att förstå dina behov och mål.

  2. Design och Prototyper: Våra ingenjörer skapar designkoncept och prototyper för att säkerställa att vi uppfyller dina specifikationer.

  3. Tillverkning och Kvalitetskontroll: Vi tillverkar dina aluminiumdelar med precision och genomgår rigorös kvalitetskontroll innan leverans.

  4. Leverans: Vi levererar dina produkter i tid och inom överenskomna ramar.

Våra fördelar

  1. Högkvalitativa Produkter: Vi använder endast de bästa materialen och den senaste tekniken för att producera aluminiumdelar som uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

  2. Anpassad Service: Vi förstår att varje kund har unika behov. Därför arbetar vi nära med dig för att skräddarsy våra tjänster och produkter efter dina specifika krav.

  3. Erfarenhet och Expertis: Vårt team har en djup förståelse för aluminiumtillverkning och formverktyg. Vi har levererat framgångsrika projekt till en mängd olika branscher.

  4. Snabb Leverans: Vi strävar efter att leverera i tid och inom dina tidsramar, så att du kan hålla din produktion igång smidigt.

Vi välkomnar kunder att lämna in ritningar eller provexemplar som underlag för att bättre förstå era behov och skapa skräddarsydda lösningar. Tveka inte att kontakta oss för att diskutera ditt projekt och hur vi kan hjälpa dig.